Донбас

12:22
Як повідомили УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, з 4 серпня управління Держказначейства в Луганській області було змушене припинити свою роботу – в результаті бойових дій були пошкоджені комунікаційні канали зв'язку оператора «Укртелеком».
11:54
У місті Кіровське Донецької області 23 серпня в результаті артилерійського обстрілу в «Храм на честь святого праведного Іоанна Кронштадтського» потрапив снаряд, загинули люди. Як повідомляє прес-служба Горлівської та Слов'янської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, храм повністю зруйнований. Кілька постраждалих із тяжкими травмами доставлено до лікарні.
11:50
У Луганську бойовики випускають із СІЗО ув’язнених, у тому числі засуджених довічно.
17:04
Через бойові дії в Луганську за минулу добу поранення отримали 68 мирних жителів.
13:04
Бойовики розбомбили будинок Донецького обласного краєзнавчого музею.
17:30
Про це у своєму Facebook повідомила уповноважений Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.
13:36
Командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко дістав поранення у бою за Іловайськ, на підступах до Донецька. Травмовані також іще троє бійців батальйону, один - його позивний "Улибка" - загинув. Наразі усі поранені знаходяться в шпиталі.
20:19
13 серпня внаслідок вибуху снаряда в місті Зугрес Донецької області загинули 15 людей, серед них троє дітей.
10:50
Як повідомляють представники Нідерландської ради по безпеці, що очолюють розслідування падіння малазійського авіалайнера, попередні результати розслідування будуть відомі світу вже у першу неділю вересня. 17 липня авіалайнер «Боінг-777» «Малайзійских авіаліній», вилетівший з Нідерландів до Лумпур, розбився на території східної України в результаті чого загинули всі 298 , які перебували на борту. В результаті чого було відкрито міжнародне розслідування, яке очолили нідерландські спеціалісти.
09:42
Піротехніки ДСНС щоденно продовжують розміновувати звільнені від терористів міста на сході країни. За словами начальника зведеного загону ДСНС України міста Слов’янськ, Петра Кісільова, для проведення робіт по розмінуванню територій працівниками спецслужб організовано евакуацію мешканців прилеглих вулиць на безпечну відстань та забезпечено оточення і перекриття доріг та вулиць.