Донбас

12:22
Минулої доби внаслідок бойових дій у Донецьку загинув один мирний житель і ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради. Інформує сайт канала «24».
11:57
"Керівництво ЛНР" видало наказ про те, що відтепер в Луганську заборонена банківська діяльність.
12:39
У Луганську терористи картоплю продають по 10 гривень за кілограм, а лимони — по 10 гривень за штуку.Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля. Передає сайт каналу "24".
12:32
Ніч у місті пройшла без активних військових дій. Вчора, 20 жовтня, з 17 до 22 годин 50 хвилин обстрілу піддавався Київський район. Передає NGO.Donetsk.ua.
20:31
Губернатор Луганської області і керівництво теплоелектроцентралі домовилися про постачання електроенергії від Сєверодонецької ТЕЦ.
19:33
Як повідомляють користувачі соцмереж, сьогодні в Донецьку була чутна серія найпотужніших вибухів.
12:01
Луганський національний університет ім. Т. Шевченка заявляє про переказ коштів на свої рахунки Державною казначейською службою для виплати зарплат і стипендій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВНЗ з посиланням на ректора Віталія Курило. "Почали виплачувати зарплату, а студентам - стипендію. Це зміцнить дух викладачів і студентів", - зазначив ректор.
11:57
У Донецьку 18 жовтня внаслідок бойових дій загинули 4 жителі, 9 - отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Передає сайт міськради Донецька.
12:09
Волонтери показали побут військових, які охороняють підступи до донецького аеропорту. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє волонтер Юлія Толмачова, передає «Депо».
12:01
Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звертається до мешканців області з проханням не заходити в лісові масиви, не пускати туди дітей, утриматися від полювання, чи заготівлі дров. Адже на Луганщині щотижня фіксуються смертельні випадки та факти тяжких каліцтв у результаті вибухів боєприпасів, що залишилися після бойових дій, – повідомляє Г.Москаль. Інфомує «День».