Донбас

23:38
Третій день в оточенні перебувають військові на Луганщині. Блокпост оточили та обстріляли бойовики. Серед українських військових є близько десяти загиблих. Волонтери намагались домовитись із бойовиками, щоб забрати тіла.
11:46
У Маріуполі 16 жовтня (вулиця Тополина) пролунали постріли і вибухи: очевидці кажуть, що вулицею рухалася колона військової техніки, яку обстріляли члени диверсійно-розвідувальної групи.
11:38
Ймовірно, військові з вінницького батальйону і батальйону "Айдар" потрапили в полон. Біля села Сміливе Слов’яносербського району Луганської області близько 20 українських військових потрапили в засідку і, ймовірно, були взяті в полон.
12:51
Наразі в Донецьку тихо. Повідомлення про події не надходять. Про це повідомляє офіційний сайт міського голови та міської ради Донецька Олександра Лук'янченка, передає УНН.
11:31
Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. У результаті обстрілу терористами в Луганській області загинули чотири працівники обленерго, які відновлювали пошкоджені лінії електропередач. Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Інформують «Відомості».
11:10
П'ятий день не припиняється обстріл найбільшої шахти України "Комсомолець Донбасу". Військові експерти говорять: ну дуже невдало підприємство розташоване відносно нинішньої лінії фронту. Але шахтарям і місцевим жителям (що, втім, у даному випадку одно і те ж) від такої "невдачі" не легше. Екстремальні умови, в яких вони живуть, зараз досягли критичної точки. Інформує Daily com.ua.
10:54
У лавах бойовиків на Сході України стався черговий розкол. Повідомляє ТСН.
10:31
Українським військовим, які обороняють Донецький аеропорт, доставили необхідну гуманітарну допомогу і торти. Про це написав на своїй сторінці в Facebook керівник волонтерського об'єднання "Крила Фенікса" Юрій Бірюков.
10:29
У понеділок бойовики продовжували періодично обстрілювати українських силовиків. Є загиблі та поранені, крім того, наші військові втратили два БТРи. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. За даними прес-служби Москаля, з 9.00 до 9.30 бойовики з Веселої Гори обстрілювали з мінометів ТЕС у м. Щастя. Руйнувань і жертв немає.
21:13
Машину "Вольво" кияни обшили товстими сталевими листами. Тепер на такій машинібудуть їздити на передову військові медики добровольчого батальйону "Айдар". У цій автівці можна навіть робити операції, при чому пасажири будуть у більшій безпеці.