10:06
Марно було й сподіватися, що субота 11 січня – перший день Форуму Євромайданів у Харкові мине тихо і мирно . Проте цього разу місцева влада майже перевершила себе. Протягом дня з різних частин міста надходили повідомлення про пригоди учасників Форуму в так званій "першій столиці". Наприклад, у 1,5-мільйонному місті раптом не знайшлося жодного приміщення для євромайданців.
18:15
Сьогодні ввечері в харківській книгарні "Є" напали на делегатів Форуму Євромайданів. Це вже не перший за день напад "невідомих" на учасників майданівського з'їзду. Вдень "тітушки" намагались вдертись до храму Української автокефальної православної церкви, в якій на той час перебували учасники Форуму. Викликана ними міліція затримала нападників.
14:58
Сьогодні учасники Форуму Євромайданів в харківському Свято-Дмитрівському храмі (вулиця Полтавський шлях, 44) викликали міліцію і «Беркут» після того, як до приміщення церкви спробували увірватися агресивно налаштовані молодики спортивного статури.
14:00
Організаторам Форуму евромайданів, який заплановано провести в Харкові 11-12 січня довелось кілька разів змінювати місце проведення зібрання. Так, в суботу в останній момент адміністрація Харківського автодорожнього технікуму відмовила їм в оренді приміщення і учасникам форуму довелось «просити допомоги у Бога» майже буквально.