07:15
Єпископи католицького та греко-католицького обрядів Польщі висловили 5 грудня "молитовну солідарність з українським народом і духовну єдність з громадянами України, які беруть особливу відповідальність за долю своєї батьківщини". «Україна заслуговує на те, щоб її громадяни могли жити гідно, а їхні права були в пошані» - наголошують діячі церкви.
18:56
За день до погрому на Євромайдані міністерство Захарченка заплатило панамському офшору чергові бюджетні мільйони. 29 листопада Міністерство внутрішніх справ України уклало угоду з донецьким ТОВ «АМІ» на закупівлю послуг впровадження системи електронного документообігу в апараті МВС України та супутнього обладнання. Вартість угоди складає 14,79 млн грн.
12:45
Харківські правоохоронці викрили міжнародну банду кібер-аферистів, що складається з харків'ян і росіян, які придумали вдалу злочинну схему з банківськими картками.
12:42
У четвер, 5 грудня, в деяких харківських пунктах обміну валют продовжує дорожчати долар. Ціна на євро і російський рубль збільшилася незначно.