18:39
У кінотеатрі «Боммер» стартував третій New Vision International Short Film Festival. Це новаторський міжнародний фестиваль короткометражного кіно триватиме до 27 листопада. Ідейність, жанрове розмаїття, шокуючі сюжети, неочікувані розв'язки, лаконічність, блискуча акторська гра, авторський стиль – ось характерні риси програми фестивалю.
11:01
У п'ятницю 22 листопада, в Харківському національному академічному театрі опери та балету (ХНАТОБ) відбувся гала-концерт фестивалю «VIVA, Верді!», присвячений 200-річчю з дня народження великого італійського композитора Джузеппе Верді. Фестиваль тривав з 15 по 22 листопада та подарував усім любителям кличної музики вісім незабутніх вечорів.
19:43
Донецька міліція вибачилась за своє ставлення до журналіста Порталу неполітичних новин - NGO.donetsk.ua Вікторії Іщенко. Сьогодні Вікторія звернулась до правоохоронців зі спробою написати заяву про провокаційні листівки, а у відповідь почула глузування.
17:48
Ксенія Нікс всього лише один рік виступає у професійних автоперегонах, але це не завадило їй потрапити на чемпіонат Європи. Про це розповів тренер Ксенії Микола Чмих на прес-конференції у інформаційному агентстві «Status quo».