22:22
Інколи від служителів деяких християнських церков, які говорять, що єдиним джерелом їхнього богослов'я є Писання, чуєш: „Я зазвичай не приділяю багато часу проповідуванню про Трійцю. Я проповідую тільки те, що буквально написано в Біблії, а слова Трійця в Писанні нема. Отже, згадувати Трійцю часто мені „не випадає”. Також від членів таких церков інколи чуєш, що наша літургія одноманітна – кожен раз повторюється одне й те саме: „Господи помилуй”, „Отче Наш”, Символ віри...
10:53
Вітання від кардинала Української Греко-Католицької Церкви Любомира Гузара, презентація діяльності товариства «Мале Коло» і тренінг з вироблення узгоджених рішень за методикою Тараса Плахтія - така програма зібрала понад пів сотні представників Харківської інтелігенції.
08:00
Скандал, що розгорівся у Харкові під час поломки потяга Харків-Київ набирає обертів.
00:49
Після того, як в автора законопроекту про двомовність Вадима Колесніченка невідомий герой поцілив старим кедом, громадянський рух «Відсіч» започаткував ще одну всеукраїнську акцію протесту проти даного законопроекту: 5 червня зібрати якомога більше старих смердючих кедів і кросівок і відправити їх до Верховної Ради України.