15:11
23 березня в селі Землянки Кіровського району м. Макіївка у гірничу виробку непрацюючої шахти «Бутівська», що перебуває на балансі ДП «Макіїввугілля», несанкціоновано потрапили 3 людей.
13:05
«Дім на півдороги» - це назва центру повернення у суспільство жінок, яких нещодавно звільнили з в'язниць. Створила цей заклад благодійна організація "Конвіктус Україна" за фінансування уряду Швеції.
11:00
Заступник голови Дніпропетровської обласної ради, депутат облради Вікторія Шилова виключена з Партії регіонів «за розпалювання міжнаціональної ворожнечі і використання адмінресурсу в особистих цілях» рішенням виконкому обласної організації Партії регіонів, повідомили в прес-службі облорганізації партії.
12:08
У Харкові відкрився центр сучасного мистецтва, названий на честь українського художника-авангардиста Василя Єрмилова – «Єрмилов-Центр». Урочиста подія була приурочена до дня народження митця – 22 березня. Новий майданчик для художників розташований в Національному університеті імені Каразіна. Перша виставка нового мистецького центру присвячена конструктивізму. Вона називається «Construction. Від конструктивізму до contemporary. Харків XX-XXI».