07:00
13 січня в Донецьку апеляційний адміністративний суд намагався вирішити долю скандального рішення, прийнятого міським головою міста Красноармійська (Донецької області) Андрієм Ляшенко.
20:56
У місті Павлограді Дніпропетровської області почне діяти програма інформаційно-комунікаційних технологій "100 відсотків". Програма, яка покликана полегшити доступ до шкільної інформації для учителів, учнів і батьків, була затверджена Павлоградською міською радою.
16:41
Нижче наведено повністю та без змін повідомлення з "Живого Журналу" відомої української блогерки Олени Білозерської. Кидається в око дивна обставина - чому це співробітники Служби безпеки затриману людину доправляють до міліції? Міліціонери не спроможні виконати таку роботу?
18:10
З 10 січня усі парковки в Дніпропетровську за рішенням місцевої влади стали безкоштовними. Директор департаменту транспорту і зв'язку Валентин Мовчан заявив це на прес-конференції у вівторок. Також він заявив, що були розірвані усі договори з операторами паркувальних зон і тепер плата за паркування в Дніпропетровську не береться.