12:26
Друзі, дозвольте презентувати Вам новий польсько-український театральний проект-лабораторію БЛЯХА МУХА за творами І.Віткаци. Прем’єрні покази відбудуться у Харкові, Львові та Варшаві. Для презентацій використано постіндустріальний міський простір. У Харкові - це склади фармацевтичної фабрики, що розташовані на місці вже неіснуючої вілли Жаткіна, де в той же час, коли Віткаци писав свої п'єси, у Харкові жила й працювала трупа "Березолю" під керівництвом Леся Курбаса.
11:41
Польські роботодавці в першій половині поточного року в рамках системи спрощеного працевлаштування зареєстрували для громадян Україні 154 тис. заявок на роботу в Польщі, що на 35 % більше показників перших шести місяців минулого року.
17:16
Запровадження електронних підручників в українських школах розпочнеться не раніше 2012 року. Як повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації, про це заявив начальник Головного управління освіти та науки Роман Шаповал.
14:05
16 серпня чеські лікарі, пацієнти та науковці підписали петицію за легальне використання коноплі у лікуванні розсіяного склерозу, хвороби Паркінсона, раку та СНІДу. Їх аргументи - практика та дослідження спеціалістів інших країн. Вони вимагають вилучити параграф про неможливість використання коноплі під час лікування із закону про психотропні препарати. Підписанти вважають, що таким законом уряд порушує право громадян на вибір.