16:39
Створювати гігантський вінок на свято Івана Купала планують протягом трьох днів у Вінниці. Взяти участь запрошують усіх охочих. Рекорд призначений на вечір 9 липня. Три дні поспіль, з сьомого по дев'яте липня, в міському парку Дружби народів проходитимуть розважальні заходи. У програмі - купальські обряди, народні розваги та забави з Русалками, майстер-класи та етноконцерти, вечірка під відкритим небом і грандіозне піротехнічне шоу.
14:00
В цілому сума боргів із платні на Харківському заводі ім. Шевченка становить 25,8 млн. грн. і 14 млн. грн. до Пенсійного Фонду України. Тобто, працівники заводу ще частину коштів втрачають при нарахуванні пенсії. Такий стаж може бути зарахованим, хіба що до загального.
13:11
Близько 100 представників чорнобильських організацій Харкова вирушили на всеукраїнську акцію протесту до Києва. Про це повідомив голова харківського громадського об’єднання інвалідів Чорнобиля «Чорнобильський Спас» Борис Коротков.
13:02
Слідчим відділом прокуратури Харківської області завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням одного з колишніх начальників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України на Південній залізниці, а з ним ще 5 громадян України, за ч.1 ст.263, ч.3 ст.307, ч.3 ст.311, ч.3 ст.28, ч.2 ст.317, ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України.