17:47
У роковини початку війни вона нарешті закінчилася для одинадцятьох радянських військовополонених. 22 червня на центральному кладовищі перепоховали їхні залишки. Імена цих бійців залишаються нез'ясованими. Відомо лише місце, де вони загинули. Це фашистський концентраційний табір, який за часів війни був розташований на території 61-го арсеналу.
16:13
Від 200 до 300 тис. працездатних мешканців Харківської області не платять податків і внесків до Пенсійного фонду, перебуваючи в так званому тіньовому секторі економіки. Про це 24 червня заявив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.
16:03
Таке рішення ухвалила міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища. У Харкові Радянський Союз ще й досі існує в назвах станцій метро, вулиць, проспектів, скверів, а також у пам’ятниках, зокрема і Леніну. Радянські назви фактично всюди: вулиці - П’ятдесят років СРСР, П’ятдесят років ВЛКСМ, Постишева, Чубаря … Райони: Жовтневий, Дзержинський, Орджонікідзевський, Червонозаводський.
18:28
Клоун з милицею в грудях. Кінь, що крушить шахівницю. Порізана на дрібні шматочки русалка... У Лозовськом краєзнавчому музеї відбулась презентація виставки молодого лозівського скульптора Олега Кузуба «Ляльки чаклуна».