22:43
… пошукові запити потрібно було б подавати у письмовій формі, на спеціальному бланку, у вівторок та четвер з дев’ятої до одинадцятої години ранку, за місцем прописки. Для цього було б необхідно відстояти чергу з тридцяти людей.
21:53
Українська мова, слава Богу, вільна від кримінального «блатного» жаргону. Тож для того, щоб передати всю «глибину» «мислення» наших поточних Донецьких керівників пропонуємо цей мистецький матеріал мовою оригіналу. Сподіваємося, що після нього «любов» до цієї синюшної влади стане ще більшою і об’ємнішою.
19:41
Євген Коновалець був полковником армії Української Народної Республіки та першим головою Проводу Організації Українських Націоналістів. Заходи із вшанування Євгена Коновальця відбулись у Молодіжному парку біля каменю УПА.
17:31
Муаммар Каддафі зіграв партію разом із одіозним президентом Міжнародної федерації шахів Кірсаном Ілюмжиновим. Він приїхав до лівійської столиці, щоби оцінити перспективи проведення шахового турніру, що припадає на перше жовтня. А поки Муаммар Каддафі вів битву на шаховій дошці, вірні йому війська ледь стримували повстанців на підступах до столиці.