13:11
2-ге Лютого відзначається у США та Канаді, як День Бабака (Groundhog Day). Начебто цього дня можна визначати за поведінкою тваринки, скільки зими ще залишилося. Якщо розбуджений бабак бачить свою тінь – буде рання весна, якщо не бачить – зимі бути мінімум шість тижнів (цього року поведінку харківського бабака інтерпретували дуже компромісно – весна-2011 р. начебто буде і теплою, і ранньою, але за шість тижнів ).
12:35
Всі знають,що панікувати не можна, але в умовах небезпеки намертво про це забувають. Деякий анонімний автор написав про те, як із якоїсь дрібниці може утворитися паніка. Тоді громадяни світу не відреагували на його заклик. Але краще було б дослухатись.
12:31
У ніч з 1 на 2 лютого невідомі побили головного редактора вінницької газети «Незалежний кур’єр» Сергія Рибаченка.
12:31
"Коронація слова" — всеукраїнський конкурс романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання. Проект компанії «Крафт Фудз Україна», заснований 1999 р. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів книжками, підтримка сучасного літературного процесу, кіно й театру, і як наслідок — наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру — якісними українськими фільмами й п'єсами.