17:01
Непохитна віра наших політиків в дурість народну. Наївний виборець з непоправними дефектами мозку, зору, слуху та пам’яті є найбільшим природним багатством землі української. І виборець, ніде правди діти, занадто часто виправдовує таку віру політиків. Нахабство ж останніх, в свою чергу, таке ж безмежне, як їх апетити.
13:40
26 серпня на установчій конференції ХОО партії «Рідна Вітчизна» було одноголосно обрано Леоніда Сороку на голову обласної організації.
21:16
Приїхавши до України з гастролями Віктор Мішалов намагається популяризувати гру на бандурі та забезпечити потрібними матеріалами тих, що почали навчатися цій справі. Видатний бандурист і народний артист України відвідав Ужгород, Мукачево, Лубни, Харків та ще кілька десятків міст України.
21:08
Цим літом видатний митець Віктор Мішалов дає гастролі по всій території України. У Харкові сьогодні відбувся його 49 концерт цього музичного сезону. Заокеанський бандурист виконав лише ті твори, які не звучать в Україні та Харкові у виконанні місцевих майстрів.