13:58
Якщо мінімальна ціна покупки європейської валюти в обмінниках Харкова в основному складає 10.00 грн, то максимальна ціна продажу зафіксована на позначці 10.21 гривні за євро.
09:15
На п'ятницю, 20 серпня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара та знизивши курс євро і російського рубля.
15:49
Перед виборами уряд Венесуели заборонив друкувати фотографії, які відверто зображають сцени насильства. Уго Чавес назвав це "порнографічною журналістикою". Венесуельський уряд вирішив, що не варто засмучувати занадто вразливих громадян картинами жорстокості перед прийдешніми виборами. Приводом для заборони став скандал навколо знімка, нещодавно розміщеного на першій шпальті опозиційного видання El National.
15:22
Донецький апеляційний адмінсуд скасував рішення облради від 2006 року про вільний розвиток і використання російської мови в Донецькій області. Про це заявила заступник голови Донецького обласної організації Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченка Марія Олейник.