09:04
На понеділок, 12 липня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і долара та підвищивши курс російського рубля.
19:03
8 липня в приміщенні обласного громадського об’єднання “Поступ” відбулася презентація книги відомого українського історика, доктора історичних наук Юрія Шаповала “Полювання на вальдшнепа”, а також презентація документального фільму “Цар і раб хитрощів”, знятого кінорежисером Іриною Шатохіною у співпраці з вищезгаданим представником історичної науки. Обидва твори присвячені життю та смерті відомого українського письменника Миколи Хвильового. Слід також зазначити, що насправді, захід мав ширший напрям – це була підстава порозмовляти про роботу совєтської політичної поліції як сталінських, так вже й горбачовських часів.
15:15
Кожен учасник акцій протесту може бути затриманий органами міліції. Тому дуже важливо знати свої права, які гарантовані вам Кодексом України про адміністративні правопорушення.
13:32
Вчені відкрили два нові різновиди антитіл людини, які в експериментах з інфікованими клітинами показали здатність справлятися з 90% відомих штамів вірусу СНІДу, що може наблизити створення вакцини від СНІДу і поліпшити існуючі методи лікування цієї хвороби.