15:43
Вадим Приходченко відносно нова постать як в Українській Автокефальній Православній Церкві так і в Братстві Апостола Андрія Первозваного. Тим не менш, наслідки його діяльності є відчутними для усієї української громади Харкова. Про свій життєвий шлях “Справжній варті” розповів сам пан Вадим.
15:24
2 липня під час проведення земельних робіт з будівництва дороги у Парку Горького було знайдено велику кількість людських кісток. Мешканці Харкова намагалися зупинити роботи техніки доки не буде проведена експертиза людських останків, але міліція змусила припинити протест і залишити територію так званого будівельного майданчика. Але все ж таки люди час від часу призупиняють роботу техніки та вимагають від міліції повного дотримання законодавства при виконанні службових обов’язків.
12:44
Попри «нефілологічний» фах автора, його вірші позначені глибиною думки, безкомпромісністю ідей, нетривіальною образністю та чітким громадянським звучанням. Олександр Данилюк під час презентації збірки «Преторіанці: Після і До Революції» отримав багато запитань від слухачів. Його думки є цікавими для інших, і тому після прочитаних віршів шанувальники ще довго не відпускали письменника, перейшовши до обговорення політичних, релігійних та соціальних питань.
13:14
Росiя добудує два енергоблоки на Хмельницькiй АЕС за вдвiчi... вищою цiною, нiж вона це робить в iнших країнах. До того ж, за технологiями 70-х рокiв, а терміни будівництва -- нереальні!