13:33
Як виявилося з часом, що 2 червня поточного року у Парку Горького пиляли не лише дерева, на яких сиділи альпіністи, а й били тих, що захищали дерева внизу. Про звіряче побиття так званими “чорнорубашечниками” “Справжній варті” розповів сам потерпілий.
10:25
Людський ембріон не може відчувати болю до 24 тижнів вагітності, стверджують британські медики, а тому переглядати термін, до якого дозволено аборти, не варто. Нервові закінчення у мозку ще недостатньо сформовані, щоб відчувати біль - аж до 24 тижня вагітності - офіційно встановленого у Британії кінцевого строку для переривання вагітності, стверджують науковці.
10:09
Автори цього проекту — Марія Соневицька (ідея, тексти, аудіоматеріали) та Елісон Картрайт (фотоматеріали). Соневицька — племінниця визначного композитора Ігоря Соневицького, відома не лише як етномузиколог, аспірант і викладач Колумбійського університету, а й як солістка популярного нью-йоркського гурту The Debutant Hour.
09:55
У Москві вбито ведучого програми новин телеканалу «Эксперт» Дмитра Оккерта. Тіло 27-річного журналіста знайшли в його квартирі на вулиці Павлова. Як пише «Телекритика», до міліції зателефонувала сусідка, яка зауважила, що у вікні пана Оккерта чотири доби поспіль горить світло. Двері квартири було зачинено на ключ. На тілі загиблого слідчі виявили близько 30 ножових поранень.