16:05
Нове депозитне ярмо для фізичних осіб у вигляді податку на доходи від банківських депозитів спричинило неабиякі дискусії, адже таким інструментом накопичення грошей, як банківські депозити, сьогодні користуються близько 15 мільйонів українців. Нагадаємо, що згідно з проектом нового Податкового кодексу п'ятивідсоткові відрахування до державного бюджету планують запровадити з 1 січня 2013 року.
11:43
Про цей факт “Справжній варті” повідомив сам потерпілий Микола Старунов. Тілесні ушкодження пенсіонер отримав при спробі голосувати на громадських слуханнях проти вирубки дерев у Парку Горького та інших зелених зонах міста, які проходили 19 червня.
16:28
Влада не може бути іншою, ніж суспільство. Адже всі, кого ми називаємо "влада", виросли тут і увібрали в себе культуру нашого соціуму. Їхній відбір, їхній шлях угору відбувався не в Конго або в Гондурасі, а в нашому суспільстві. Вони керують країною за тією ж моделлю, за якою ми вибудовуємо стосунки один з одним. Більше того, досвід попередніх 18 років показує, що змінити країну із середини діючої системи - неможливо.
15:55
Автором картин є відомий художник, що мешкає в селі Пісочин Харківської області Євген Варибрус. На виставці експонується понад 80 картин, на яких зображені пейзажі рідного села і квіти. Сьогодні, 23 червня у день відкриття виставки, усі охочі мали можливість поспілкуватися із самим художником. Євген Варибрус з радістю розповідав про свій життєвий і творчий шлях, умови в яких писалися картини та постійний ліричний настрій, який супроводжує його мистецьку діяльність.