17:46
Конфлікт довкола розпочатого напередодні Зелених Свят масового нищення дерев у найбільшому харківському парку набуває все ширшого суспільного виміру. Він уже продемонстрував брак толерантности і взаєморозуміння в стосунках різних соціяльних груп, неготовність їх до діялогу, змусив сумніватися в пошані муніципальної влади й міліції до громадянських прав кожного жителя Харкова, незалежно від його майнового стану й політичних поглядів.
18:13
Про події, які відбувалися в Парку Горького знає вся Україна. У міжнародні організації, а також самому Мішелю Платіні були відправлені листи, в яких гарно описано, як у Харкові "готуються" до “Євро-2012”. Громадські організації сподіваються на те, що європейська спільнота все таки втрутиться в такий перебіг справ, оскільки, якщо постане питання про те, що Харків не входитиме до списку міст, у яких проводитиметься “Євро-2012”, то за таких умов, міська влада буде вимушена скасувати деякі рішення і займатися дійсно розвитком Харкова, а не вирубкою в ньому парків та інших зелених насаджень.
12:55
31 травня поточного року близько 9.30 в північній частині парку Горького сталася чергова сутичка між так званою муніципальною охороною та захисниками дерев. На аматорському відео було зафіксовано дії "муніципальної охорони", внаслідок яких 60-річна жінка отримала ймовірно, перелом хребта.
12:16
Конституція України забороняє катування, заборонена і смертна кара. Проте будь-який візит людини в міліцію може завершитись навіть трагедією. По всій Україні сьогодні відбувалися пікети на знак протесту проти того свавілля, що чиниться зараз в нашій країні. У Харкові люди зібралися біля обласного управління МВС , що знаходиться по вул. Совнаркомівська, 5, і вимагали засудити неправомірні дії міліції та захищати громадян України від тих неправомірних дій, які здатні чинити службовці в погонах.