16:01
15 травня у місті Харкові міліція зірвала проведення мирної акції протесту «Знищимо в Харкові сміття», що була організована громадською організацією «Демократичний альянс». Правоохоронці заблокували рух колони, силою відібрали відеокамеру та знищили записи, на яких були зафіксовані дії міліції, зірвали прапори та змусили згорнути транспаранти. Голова Демократичного Альянсу та харківський активіст були затримані, а пікет перебрався під стіни Дзержинського районного відділу міліції.
11:18
Сьогодні, 17 травня відбулося пікетування Харківської обласної державної адміністрації з метою захисту українських стратегічних об’єктів. До протесту проти дій державної влади долучилося понад 50 людей. Кожен охочий міг сказати своє слово в гучномовець. Голова ХОО ВО “Свобода” Ігор Швайка провів серйозну роз’яснювальну роботу про політичну і економічну ситуацію в Україні.
17:36
Сьогодні, 16 травня по всій Україні відбулися заходи, присвячені вшануванню пам’яті жертв політичних репресій. Зокрема, у Харкові заходи пройшли біля пам’ятника репресованим кобзарям, що знаходиться в самому центрі міста в парку ім.Т.Г.Шевченка.
16:52
Розташування ПРП на українській політичній сцені унікальне. Це єдина права партія, що входить до БЮТ. Важко, щоправда, зрозуміти всі мотиви Юлії Тимошенко для блокування саме з ПРП. «Реформісти» ніколи не були особливо поступливими в принципах, не мали мільярдів і телеканалів, а охочих потрапити до виборчого списку БЮТ й без них знайшлося б чимало.