надійне джерело  |  5097 днiв тому 973
18:55
У Луганську до Дня Перемоги з'явилися рекламні щити з зображеннями Йосипа Сталіна, Шарля Де Голля і лідерів антигітлерівської коаліції. Як заявив в інтерв'ю журналістам у четвер депутат від КПУ, глава Луганського обкому КПУ Спиридон Кілінкаров, плакати були вивішені в Луганську з ініціативи ветеранських організацій і луганських комуністів.
15:05
Колишній в. о. міністра фінансів Ігор Уманський прогнозує ускладнення переговорів з МФВ. "Після прийняття закону про держбюджет на 2010 рік та ратифікації угод щодо перебування ЧФ в Севастополі в контексті газових угод хід переговорів з МВФ може суттєво ускладнитися", - сказав він.
14:48
У четвер близько 11 годин вхід у будинок на вулиці Козлова, 45 у Сімферополі, у якому розташовується кримський штаб БЮТ, був заблокований співробітниками правоохоронних органів, озброєних автоматами. Як розповів один з очевидців, представники спецпідрозділу МВС "нікого не впускають і не випускають з будинку і не пояснюють причин того, що відбувається".
14:25
В той час, коли тривала сесія міської ради, пікетувальники вимагали припинити переміщення в інші місця торгових кіосків, що знаходяться на Центральному ринку і надати можливість малому бізнесу право на існування і заробіток. Люди скаржилися на те, що їх торгові об’єкти переносять у ті місця, де мало покупців, ще й виставляють паркани там, – щоб ходити до них було зовсім незручно. Водночас, восьмий пікет проти вирубки Лісопарку проводила громадська організація “Ми – харків’яни”.