12:45
Вперше за всю історію своєї незалежності Україна отримала повноцінну партію влади. В руках однієї політичної сили опинились одночасно контрольована більшість в парламенті, уряд та посада президента. Вся внутрішня та зовнішня політика України тепер залежатиме від волі лише кількох однопартійців. Утім, перший з'їзд Партії регіонів в новому статусі пройшов в досить дивній атмосфері. Підписання харківських угод надавало єдності і монолітності "регіоналів" досі незнайомий українцям присмак страху перед невідомим.
13:40
Беручи приклад з Європейських цивілізованих країн, харків’яни потроху вчаться спілкуватися із владою. Сьогодні, 24 квітня, відбувся сьомий мітинг на захист Лісопарку, який пройшов біля самого гольф-клубу. Саме таким чином і захищали свої ліси і парки мешканці Норвегії і, не так уже й далекої від нас, Росії. Дотримуючись такої методики громадська організація “Ми - харків’яни” продовжує захищати зелені насадження міста, та влада в нас є явно не європейською, а про патріотизм годі й казати.
17:42
"Міжнародна угода, що не передбачає взаємної вигоди, не може тривати довго; понад те, якщо угода не задовольняє цієї умови, вона взагалі не може вважатися угодою і напевне містить у собі підстави для свого розірвання. Тому велика наука переговорів полягає в тому, щоб дати зацікавленим сторонам певні переваги, і так пов'язати їх між собою, щоб вони розглядалися обома сторонами достатньо збалансованими" (Франсуа Кальєр, французький дипломат, радник Людовіка XIV).
16:34
У Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна відбулася зустріч студентів із сучасними українськими поетами і прозаїками, такими як Сергій Жадан, Сашко Ушкалов та Світлана Поваля. У своїх промовах вони презентували гумористично-соціальну прозу і поезію, а студенти, тим часом, писали свої вірші, запитання, враження і передавали їх письменникам.