16:32
Усього за дві доби до відкриття Міністерство культури і туризму України раптово скасувало проведення V Міжнародного конкурсу виконавців на українських народних інструментах ім. Гната Хоткевича, що мав проводитися в Харкові від 18 по 27 квітня 2010 року. На цей конкурс, який вважається єдиним в Україні професійним конкурсом виконавців на народних інструментах, що здобув світове визнання, очікувалося прибуття понад 200 виконавців, членів журі та гостей з України, Канади, Росії, Франції, Німеччини, Білорусії, Молдови.
17:15
Українська народна партія (УНП). Серед усіх харківських правих, мабуть, найбільш респектабельно виглядала ХОО УНП. Показна солідність була спричинена зовсім не якоюсь особливою повагою до її членів або значними здобутками власне партії. В період правління Арсена Авакова на посаді голови облдержадміністрації, УНП на Харківщині фактично була однією з партій влади.
15:05
Активну громадську позицію зараз тримають мешканці П’ятихаток. Їх сили зконсолідувалися навколо проблеми вирубки лісу, пов’язаної з будівництвом гольф-клубу. Вони створили робочу групу, яка займається цим питанням на законодавчому рівні.
13:53
Мешканка П'ятихаток Ємілія Грекова як фахівець з даних питань пояснила, у чому полягає загроза зсуву грунту, причини виникнення такої ситуації і можливі шляхи вирішення даної проблеми, оскільки 9-ти поверховий і два п’ятиповерхових будинки, що знаходяться на проспекті Курчатова і вулиці Гацева, за умов продовження вирубки Лісопарку підуть під землю.