20:39
Яке місце жінки в сучасному українському суспільстві? Чи може жінка досягти великих успіхів в різних сферах суспільного буття? Яке місце в житті сучасних жінок займають чоловіки? Чому чоловіки не квапляться допускати жінок до влади? 23 березня у студії телеканалу «ОТБ» у прямому ефірі програми «Лабіринт», обговорювалася тема «Роль жінок, у сучасному суспільстві», та було розглянуто вищевикладені питання.
20:08
У прес-центрі «Майдан Свободи» 25 березня відбувся круглий стіл на тему “Програма ім.Фулбрайта, та її взаємодія з вищими навчальними закладами у науковій сфері”, на якому обговорювалися перспективи, які відкриваються для вітчизняної науки завдяки співпраці України і США.
18:18
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбувся круглий стіл, на якому виробники продукції птахівництва обговорили проблеми галузі. Найбільша увага була звернена на ціноутворення в передсвяткові дні та на те, якими кормами вигодовують курей і наскільки поживними є яйця з птахофабрик.
16:08
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу традиційного писанкарства. 18 дітей отримали солодкі подарунки від телеканалу “АТВК”, “Фора” та виробників птахо продукції.