Порошенко віддячив за подарунки на День народження відправленням до зони АТО (ВІДЕО)

Четвер, 2 жовтня 2014, 11:31
Виклик на службу в зону АТО отримали київські активісти, які в день народження Петра Порошенка, розфарбували паркан його будинку в кольори українського прапора, а також подарували йому покришку і коробку цукерок Roshen.
Порошенко віддячив за подарунки на День народження відправленням до зони АТО (ВІДЕО)

Про це вони самі заявили, прийшовши під стіни телеканалу "112 Україна".

"Вся історія почалася з того, коли група активістів 26 вересня прибула до стін місця, де проживає наш президент Петро Порошенко. Активісти там влаштували якийсь перформанс, розфарбували у жовто-синій колір його паркан. Особисто я там був присутній як журналіст, який висвітлював ці події. Що сталося після того: кожному, абсолютно кожному, хто брав участь у цій події, навіть був присутній поруч або на своєму автомобілі, на службовому автомобілі, абсолютно кожному прийшло повідомлення різним способом про те, що завтра в 8:00 ранку кожен із цих людей має прибути в свій військкомату для відправки до СОТ", - сказав учасник акції, журналіст Олексій Кутєпов.

"Ми це вважаємо, абсолютно свідомо, що є відмашка - треба знищити людей", - додав він.

Повістки отримали представники телеканалу "17", які знімали фільм-розслідування про що належить Порошенку заводі "Ленінська кузня", який виробляє електронагрівачі для води, а також випускає і продає в зону АТО зброю.

Сюжет про акції до дня народження Порошенко

Фільм "Граната для Порошенка" про заводі Ленінська кузня"

comments powered by HyperComments