У Києві в авто народного депутата Володимира Парасюка кинули гранату

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 31 березня 2016, 00:15
Позафракційному народному депутату Володимиру Парасюку невідомі злочинці кинули під машину гранату.Депутат не постраждав, але знаходиться у шоковому стані.
У Києві в авто народного депутата Володимира Парасюка кинули гранату

Вночі відбувся напад на народного депутата Володимира Парасюка - невідомі намагалися підірвати авто гранатою.  Інцидент стався на бульварі Лесі Українки 9в. Гранату кинули поруч з машиною, розповіла сестра Парасюка Ірина.

За інформацією від  товариша Парасюка Ігора Луценка, в машину кинули гранату РГД-5. Також повідомляється, що від вибуху постраждало 4 машини, що стояли поблизу машини депутата. 

"Що саме вибухнуло не можу сказати. Чи це були хуліганські мотиви, чи щось інші - буде зясовувати слідство. Постраждало близько 4 авто , постраждалих людей немає",- розповіла Оксана Капітанська, заступник командира 6 роти патрульної поліції Києва.
 
 
Сам Парасюк — у кареті "швидкої", у шоковому стані. Про це розповів Ігор Мосійчук:- "Наскільки він повідомив - то мов би цілий, хоча його трусить, його допитують і надаюють допомогу зараз під крапельнецею будуть везти у лікарню".
За словами очевидців, після вибуху гранати кілька невідомих втекли з місця подіїї. Поліція з'ясувала, що Парасюк припаркувався не на звичному місці. Тому між його машиною та місцем вибуху стояло ще одне авто.Правоохоронці повідомили, що наразі на місці подій не лишилось речових доказів. Очікується прибуття вибухотехніків.
Парасюк
 
 
 
comments powered by HyperComments