Ложкін може створити великий телеком-холдинг - ЗМІ

Четвер, 19 жовтня 2017, 15:26
Холдинг створюється за рахунок таких провайдерів, як Воля, а також Фрегат, Тріолан, Фрінет, Тенет (найбільша одеська мережа)
Ложкін може створити великий телеком-холдинг - ЗМІ

Сам екс-глава АП і його діловий партнер колишній міністр інфраструктури Андрій Пивоварський можливість такого підприємства не коментують, - повідомляє «Справжня Варта»

У той же час в червні цього року стало відомо те, що вони створили інвестиційну компанію. Як стверджують співрозмовники редакції  LIGA.net, Ложкін зацікавлений в покупці всіх 100% компанії /"Волі"/.  А у Providence близько 35%. Тому інші акціонери отримали пропозиції з продажу їх пакетів. "Ложкін має ексклюзив до 22 жовтня на покупку. Він повинен назвати ціну відповідно до оферти - від $ 100 млн до $ 150 млн (за всю компанію - ред.)", - стверджує один з поінформованих джерел.

На думку керуючого партнера консалтингової групи E & C Анатолія Фроленкова, якщо хтось зробить ставку на скупку телеком-активів, то, швидше за все, з метою "причесати" їх і перепродати. Наприклад, великому іноземному стратегу. Скупка великих операторів, які забезпечують, крім інтернету, ще й доступ до кабельного телебачення, на думку Фроленкова, може зіграти роль і в передвиборній президентській кампанії. Вона вже не за горами. "Крім потенційно вигідного консолідованого бізнес-активу, це може бути ще й хороший політичний" рубильник "", - додає він.

Як раніше писала «Справжня Варта», Інтернет може подорожчати до 50%.

Але поки що спостерігається незначне зростання цін у великих гравців ринку. Подорожчання пройде неравномірно, між різними операторами, і не раніше наступного року.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments