Полiтика

12:40
Активісти Харківського громадянського форуму представлять кандидатів у народні депутати, яких підтримала громадська платформа.
11:34
Кандидат в народні депутати України по мажоритарному одно мандатному окрузі №170 Олександр Щиров звернувся з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка, в якому виклав низку цікавих фактів з біографії та діяльності свого візаві по округу Анатолія Родзинського, «людини з сумнівною репутацією», «відомого у Харкові та Україні як організатора численних рейдерських захватів».
12:39
Верховна Рада у першому читанні ухвалила президентський законопроект про створення Антикорупційного бюро. За законопроект проголосували 278 народних депутатів.
11:31
Виклик на службу в зону АТО отримали київські активісти, які в день народження Петра Порошенка, розфарбували паркан його будинку в кольори українського прапора, а також подарували йому покришку і коробку цукерок Roshen.
11:32
Партії від опозиції йдуть в парламент єдиним блоком, щоб зупинити війну і захистити права виборців Донбасу.
16:48
У вівторок Верховна Рада з п'ятої спроби ухвалила закон про так званої люстрації.
10:50
Форум Опозиційного блоку, на якому були затверджені його платформа і резолюція, пройшов в Києві 14 вересня.
13:02
Переговори з Росією мають вестися виключно «з позиції сили» і в складі: «США, Євросоюз, Україна плюс агресор», вважає Юлія Тимошенко.
11:25
В неділю відбувся з'їзд ВО «Батьківщина», на якому лідеру партії Юлії Тимошенко знову вдалося здивувати і ефектно обставити своїх політичних опонентів.
16:17
Сучасні українські політики не прагнуть до проведення реформ, так як не орієнтуються на проблеми суспільства, а живуть від виборів до виборів.