Харківський футбольний клуб зіграв внічию у Краматорську

Субота, 19 листопада 2016, 20:20
На гол колишнього гравця «Геліосу» Миколи Агапова наприкінці матчу відповів капітан «сонячних» Ігор Луценко.
Харківський футбольний клуб зіграв внічию у Краматорську

Єдиний представник Харкова у професійному футболі, «Геліос», у матчі 20 туру Першої ліги зустрічався з краматорським «Авангардом». Для «сонячних» матч склався непросто: за нічийної першої половини, вже на початку другого тайму «Авангард» повів у рахунку – гол до свого активу записав екс-гравець харків’ян Микола Агапов.

Зважаючи на те, що в попередніх 19 матчах «Геліос» забив лише 18 м’ячів, шанси на позитивне завершення протистояння здавались невисокими. Втім, на 76-й хвилині капітан «сонячних» Ігор Луценко головою замкнув подачу з флангу та зрівняв рахунок. Дотиснути суперників підопічні Сергія Сизихіна не зуміли – матч так і завершився 1:1.

«Геліос» із 35 заліковими очками залишився на 4 місці в турнірній таблиці. Попереду – маріупольський «Іллічівець» (48 очок), чернігівська «Десна» (40) та «Верес» із Рівного (40). Наступний свій матч харків’яни проведуть вже навесні саме проти «Десни».

Як вже повідомляла «Справжня Варта», з наступного сезону до «Геліосу» в ранзі професійного харківського клубу може приєднатися «Металіст-1925». Клуб вже подав заявку в ФФУ та розраховує влітку 2017 року розпочати свої виступи у 2-й лізі вітчизняного чемпіонату.   

comments powered by HyperComments