Найсильнішими на чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства стали харків'яни (ФОТО)

Вівторок, 22 листопада 2016, 18:23
Спортсмени- харків’яни завоювали 12 золотих нагород
Найсильнішими на чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства стали харків'яни (ФОТО)

З 18 по 20 листопада у Харкові на ІХ Чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства змагались понад 700 спортсменів з 20 країн світу.  Вони пройшли в розділі «бойове двоборство», де учасники демонстрували свою майстерність в стрільбі та у всестильовому двобої.

Найсильнішими на чемпіонаті світу стали українці, яки лише в змаганнях серед дорослих вибороли 30 золотих, 27 срібних та 27 бронзових нагород та посіли перше місце в загальнокомандному заліку. Одним з кращих в складі збірної України був представник Харківської області Андрій Бусяк з селища Есхар Чугуївського району. Він здобув перемогу відразу в трьох версіях: В-1, В-2 та В-5.

Загалом на чемпіонаті харків’яни завоювали 12 золотих, 10 срібних та 8 бронзових нагород, - повідомила прес-служба Харківської облдержадміністрації.

В загальнокомандному заліку друге місце посіли гості з Узбекистану, а третє вибороли представники Казахстану.

Під час урочистої церемонії відкриття усіх присутніх зі стартом змагань привітали заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Віталій Кириленко, а також президент Всеукраїнської федерації військово-спортивного багатоборства Сергій Зайцев.

Нагадаємо, що 20 листопада, в Харкові в спорткомплексі «Локомотив» пройшов фінал Чемпіонату України з боксу. В підсумку було обрано 40 кращих боксерів. Саме їх готуватимуть до Чемпіонатів України та світу. Фактично, за словами організаторів, цей спортивний захід дозволить сформувати збірну команду України, яка зможе представляти честь держави на різних турнірах європейського та світового масштабу.

comments powered by HyperComments