Шахтар зіграє домашній матч 1/16 фіналу Ліги Європи із Сельтою на Металісті

Вівторок, 27 грудня 2016, 11:48
Матч пройде 23 лютого 2017 року
Шахтар зіграє домашній матч 1/16 фіналу Ліги Європи із Сельтою на Металісті

Донецький Шахтар домашній матч 1/16 фіналу Ліги Європи із Сельтою проведе у Харкові 23 лютого 2017 року. Таке офіційне рішення УЄФА, інформує джерело Чемпіона в донецькому клубі.

Останні два роки донецький Шахтар матчі єврокубків проводив у Львові.

Раніше повідомлялось, що Шахтар у 2017 планує переїхати зі Львова у Харків.

Нагадаєм, що раніше на засіданні Виконавчого комітету УЄФА Харків був остаточно затверджений списку українських міст, які зможуть приймати офіційні міжнародні матчі. Як відомо, УЄФА ухвалила рішення про проведення фінального матчу Ліги чемпіонів-2018 у Києві.

Виконком Федераціі футболу України прийняв рішення про те, що Фінал Кубку України у 2017 році пройде у Харкові Як відзначив президент ФФУ Андрій Павелко, значну роль у вирішенні цього питання зіграли і зусилля місцевої влади, зокрема керівництва Харківської обласної державної адміністрації.

«Я буду боротися за право проведення фінального матчу Кубка України з футболу саме в Харкові, - повідомила Юлія Світлична. - Тому що вважаю, що Харків гідний. Тому що вважаю, що в Харкові для цього є необхідна інфраструктура. Тому що вважаю, що в Харкові - одне з найкращих футбольних полів. І тому що вважаю, що харків'яни заслуговують на те, щоб за три роки знову побачити фінал у нашому місті. Зараз - це завдання номер один. Усі сили потрібно спрямувати на цю роботу. Якщо потрібно буде взяти участь у дорадчому засіданні ФФУ з відбору міст, я готова буду це зробити особисто».

comments powered by HyperComments