«Металіст 1925» організував продаж квитків online

Анатолій Хамаєв  |  Четвер, 23 березня 2017, 00:02
На офіційному сайті команди з'явилася послуга з продажу квитків в режимі online.
«Металіст 1925» організував продаж квитків online

Відтепер кожен бажаючий відвідати домашній матч команди «Металіст 1925», може придбати квиток, не виходячи з дому. Для цього на офіційному сайті треба просто перейти на сторінку metalist1925.club. Там також дуже просто вибрати бажане місце на трибуні, оплатити його вартість, роздрукувати квиток на принтері і... все! У вас є квиток на футбол! Отриману роздруківку квитка треба пред'явити стюардам перед турнікетами при вході на стадіон.

Для online-продажу повністю доступні східна і північна трибуни стадіону, а також чотири сектори західної трибуни і сектор ВІП. До речі, серед 12-ти клубів Української Прем'єр-ліги лише три клуби на своїх сайтах організували продаж квитків online. Це «Динамо» (Київ), «Шахтар» і «Дніпро». Причому, у «Дніпра» після купівді квитка на сайті треба ще обміняти його на реальний квиток касі стадіону. Є продаж онлайн й у луганської «Зорі», але там не на самому сайті відбувається покупка, а йде перенаправлення на інший сайт. Також в силу зрозумілих причин «Шахтар» продає  квитки на харківський стадіон, який став для нього домашнім. У команд першої та другої ліг сервісу з продажу квитків в режимі online немає.

Отже, «Металіст 1925» – практично єдина команда в Україні, яка на своєму сайті продає електронні квитки – причому прямі: відразу на стадіон. Розроблена і впроваджена ця послуга власними силами клубу, без залучення сторонніх фахівців і фірм.

Перший весняний матч команда проведе у середу, 5-го квітня. У цей день на ОСК «Металіст» відбудеться харківське дербі «Металіст 1925» – «Соллі Плюс». Початок матчу о 19:25.

comments powered by HyperComments