Фінал Кубка України подарує всім уболівальникам справжні емоції - Світлична

П'ятниця, 5 травня 2017, 17:43
До Харкова привезли Кубок України з футболу
Фінал Кубка України подарує всім уболівальникам справжні емоції - Світлична

Такий коментар голови ХОДА передала її прес-служба.

«Великий футбол знову в Харкові. Я вдячна Федерації футболу України і, зокрема, президенту ФФУ Андрію Павелко за те, що ми маємо можливість проводити матчі високого рівня на нашому рідному стадіоні. Тим більше, що наш стадіон найкращий, найпотужніший і красивий. І я впевнена, що майбутній матч - фінал Кубка України, подарує всім уболівальникам справжні емоції, а ми в свою чергу забезпечимо комфорт і безпеку», - зазначила Юлія Світлична.

Говорячи про те, хто головний фаворит фіналу, глава ХОДА відповіла, що обидві команди дійсно гідні, будуть уболівальники як з однієї, так і з іншого боку. «Але перемогти, - каже губернатор, - повинен по справедливості найсильніший».

Зараз вирішується питання: де буде встановлений Кубок напередодні фінального матчу, щоб всі харків'яни і гості міста могли з ним сфотографуватися. Швидше за все, його встановлять в центрі міста.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові зберуться найкращі боксери Європи.

Попередя стадія змагань - двобої - триватимуть з 16 по 20 червня. Чвертьфінали почнуться вже наступного дня - 21 червня. 22 червня - вихідний, а 23 весь день триватимуть півфінали, а фінальні двобої заплановані на 24 червня.

Це перші змагання такого рівня у Харкові. Двобої проходитимуть у "Локомотиві". Очікується, що до Першої столиці з`їдуться 400 спортсменів з 44 країн світу. Під час змагань розіграють ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

"Ми зробимо все, щоб чемпіонат Європи з боксу в Харкові пройшов на високому організаційному рівні", - підкреслилагубернатор Харківщини Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments