Забороняється рух навколо "Металісту": "Шахтар" знову буде грати з "Динамо"

П'ятниця, 26 травня 2017, 09:37
Для результата самого чемпіонату і команд цей матч значення вже не має, але у "Динамо" з'являється шанс частково відновити престиж
Забороняється рух навколо "Металісту": "Шахтар" знову буде грати з "Динамо"

Рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмова та вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії - буде обмежено з 18:00 до 22:00 26 травня, - повідомляє «Справжня Варта»

При цьому виїзд з вул. Державінської на вул. Плеханівську буде заборонений.

У цей час автобуси курсуватимуть так:

№244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Автобус №260е скоротить шлях прямування і змінить кінцеву зупинку, курсуючи наступним чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (розворотне коло по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка», висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «ст. м. «Завод ім. Малишева»).

Як раніше писала «Справжня Варта», як проходив фінальний матч Кубку України у Харкові/ Фоторепортаж. Нагадаємо, що єдиний переможний гол а 80-й хвилині забив забив Марлос.

" Харків отримав спортивне свято і безліч емоцій! Ми і далі будемо розвивати харківський футбол та футбол у Харкові " - заявила голова ХОДА відразу після матчу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments