У Харкові побраталися друзі BMW

П'ятниця, 26 травня 2017, 16:47
Німецькі і харківські байкери стали побратимами
У Харкові побраталися друзі BMW

Угоду про співпрацю підписано між клубами - харківським «БМВ Моторрад Клуб Україна» та «Друзі мотоциклів BMW Рот Швабах» (Нюрнберг, Німеччина, президент Гюнтер Остертаг). Харків'яни запросили нових друзів до себе, на майбутній фестиваль, - повідомляє «Справжня Варта».

Делегація німецьких байкерів в складі 11 осіб приїхала до Харкова в рамках візиту у відповідь. У червні 2016 року Департамент міжнародного співробітництва та провідний харківський мотоциклетний клуб «БМВ Моторрад Клуб Україна» ініціювали мотопробіг «Побратимське колесо», присвячений 25-й річниці Незалежності України. З Харкова до Європи на мотоциклах вирушили 16 учасників клубу. Маршрут пробігу становив 6000 км і пройшов через європейські міста-побратими Харкова, в тому числі Нюрнберг. Ідея «Побратимського колеса» настільки сподобалася німецьким байкерам, що вони вирішили розвивати відносини з харківськими колегами.

Після підписання меморандуму представники харківського та нюрнберзького мотоклубів вирушили в місто Дніпро.

Як раніше писала «Справжня Варта», важко постраждав «пілот» мотоцикла. Він в'їхав у бочину легковику Hyundai. Водій машини отримав легкі забиття, мотоцикліст шпиталізований і знаходиться в реанімації.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

 

comments powered by HyperComments