«Шахтар» – «Ворскла»: чим закінчився футбол у Харкові

Яша Томский  |  П'ятниця, 13 жовтня 2017, 21:33
Помилка свіжоспеченого громадянина України не стала роковою – «Шахтар» все одно здолав «Ворсклу». Хто б сумнівався...
«Шахтар» – «Ворскла»: чим закінчився футбол у Харкові

На відкриття 12-го туру національного чемпіонату з футболу «Шахтар», котрий приймав «Ворсклу» в Харкові на стадіоні «Металіст», не без проблем здолав команду з Полтави. Підкинув проблем щойно отримавший український паспорт Ромеро Марлос, повідомляє кореспондент «Справжньої Варти». 

«Шахтар» розпочав як завжди потужно, постійно загрожуючи воротам ворскляного кіпера Ткаченка і поблизу них. На 21-й хвилині Алан Патрік класно закинув на Марлоса. Тільки-но ставший сесійним гравцем (которого викликають на ігри збірної), Марлос технічно обіграв воротаря та пробив поміж ніг Скляру. 1:0. «Ворскла» витримала стартовий натиск і дала бій фавориту в період його розслаблення. Незадовго до свистка на перерву Петряк на чужій половині поля втратив м’яча. Шарпар відразу віддав вперед на Коломойця – і той без проблем переграв славнозвісного Андрія Пятова.

На 58-й хвилині помилка Марлоса призвела до прострілу Ребенка на Коломойця – 2:2.

В кінцівці матчу «кроти» грали у два нападники, навіть оголили тили. Але таки змогли дотиснути полтавців. Вихід ще одного натуралізованого українця – Бланка Лещука (джокер з рукава Фонсеки) пожвавив гру господарів. Саме «Лещ» виконав результативний пас на земляка Феррейру. Феррейра ж став безумовним героєм матчу, відповівши дублем на два точні удари Коломойця.

3:2 у Харкові. Тепер «Шахтар» 17 жовтня спробує перемогти «Фейєнорд».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments