Харківські самбісти здобули 38 нагород на чемпіонаті України

Четвер, 7 лютого 2019, 18:25
Зокрема, на рахунку харків‘ян вже є тринадцять золотих медалей.
Харківські самбісти здобули 38 нагород на чемпіонаті України

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, в  Херсоні проходив молодіжний чемпіонат України з самбо. Під час змагань харківські спортсмени здобули 38 нагород, серед яких були 13 золотих медалей. В змаганнях беруть участь 450 спортсменів з 22 областей України. Вони зіграли в спортивному та бойовому розділі самбо двох вікових категорій: юнаки до 18 років та юніори до 20 років.

На завершення чемпіонату в самбістів Харківщини було 13 золотих, 16 срібних та 9 бронзових медалей. Юнацька збірна в свою чергу здобула 6 золотих, 9 срібних та 4 бронзові медалі та посіла перше загальнокомандне місце. Чемпіонами України серед юнаків в спортивному розділі самбо стали Максим Казначєєв, Данило Ісаєнко, Данило Вегієв, Роман Труш, Денис Кизименко. У бойовому розділі золоту медаль чемпіонату здобув Кирило Красніков.

У змаганнях серед юніорів (спортсмени до 20 років) збірна Харківської області посіла в загальнокомандному заліку друге місце, поступившись лише команді Києва. Трете місце було за самбістами Одеської області. Чемпіонами в цій віковій групі в спортивному розділі стали: Данило Томашевський, Артур Мартіросян, Євген Вегера, Ярослав Книш, Владислава Нецвіт, Мар’яна Михайлова.

У бойовому розділі у вазі до 74кг перемогу святкував Микита Червяков. Цей чемпіонат став одним з етапів підготовки збірної України до чемпіонату Європи серед юнаків та юніорів, який з 11 по 15 квітня відбудеться на Кіпрі.

comments powered by HyperComments