Під Харковом тренуються 300 сержантів

Четвер, 30 червня 2016, 14:54
На базі навчально-авіаційної бригади університету Повітряних сил тривають навчально-методичні збори з головними сержантами окремих підрозділів та частин виду ЗСУ.
Під Харковом тренуються 300 сержантів

«Головна мета занять в масштабах виду Збройних сил полягає в обміні досвідом та визначенні єдиних підходів до підтримання боєготовності військових колективів, — повідомив керівник зборів заступник командувача Повітряних сил з бойової підготовки — начальник управління бойової підготовки генерал-лейтенант Віктор Сідаш. — Також чимало часу приділено загальновійськовій підготовці та роботі на тактичному полі. Зауважу, що до проведення зборів залучені кращі викладачі видового військового вишу, що створює необхідні передумови для успішного виконання навчальних задач».

До 1 липня близько 300 військовослужбовців-контрактників зі всіх куточків України вдосконалять у Чугуєві свої теоретичні знання з різних предметів бойової підготовки та набудуть практичних навичок роботи із підлеглими, повідомляє регіональний медіацентр Міноборони на фейсбук-сторінці. У центрі уваги — практична складова, тому близько 70% від навчального часу відведено заняттям на аеродромі, полігоні та у тирі.

Фото — Регіональний медіа-центр МО України у м. Харків.

comments powered by HyperComments