Копи оголосили амністію за добровільну здачу незаконної зброї

П'ятниця, 1 липня 2016, 10:39
Тільки з 1 по 31 липня українці можуть принести до відділків поліції пістолети, автомати та вибухівку, що таємно зберігали, та залишитись безкарними.
Копи оголосили амністію за добровільну здачу незаконної зброї

Подібні місячники, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, щоб вивести зброю, боєприпаси та спецзасоби з незаконного обігу.

«Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Просимо врахувати, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України», — додають у НП.

Нагадаємо, голова наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін від імені усіх членів організації звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з відкритим листом. Зброярська спільнота розкритикувала позицію міністра внутрішніх справ та наполягає на якнайшвидшому ухваленні Закону «Про цивільну зброю і боєприпаси».

comments powered by HyperComments