Міносвіти: Скан-копії документів абітурієнтів могли не завантажитись

Вівторок, 26 липня 2016, 13:52
Міністр освіти і науки закликає випускників перевірити статус своїх електронних заяв до вищих навчальних закладів, бо у деяких з вступників не завантажилася скан-копія шкільного атестата.
Міносвіти: Скан-копії документів абітурієнтів могли не завантажитись

«Нам повідомило державне підприємство «Інфоресурс», яке займається обслуговуванням Єдиної державної бази з питань освіти, куди вносяться всі абсолютно інформації, пов'язані з кампанією, що є частина абітурієнтів, у яких не завантажилися атестати, їх скан-копії. Я хочу звернутися до наших абітурієнтів, щоб вони перевірили в своїх особистих кабінетах статус своєї заяви. Він повинен бути таким — «допущений до конкурсу», — сказала Лілія Гриневич.

Вона зазначила, що якщо в графі «Статус» написано щось інше, то це означає, що скан-копія шкільного атестата не змогла завантажиться.

За словами міністра, в такому випадку, скан-копію необхідно електронною поштою відправити до приймальної комісії вищого навчального закладу, в які абітурієнт подав заяви. Якщо ж абітурієнт не може відправити копію атестата по електронній пошті, він може його привезти до приймальної комісії вищого навчального закладу, яка завантажить його в базу, пише «Інтерфакс-Україна».

comments powered by HyperComments