Мінекології прийматиме фотографії нелегальних сміттєзвалищ

Четвер, 13 квітня 2017, 14:01
Про це заявив міністр під час зустрічі зі студентами
Мінекології прийматиме фотографії нелегальних сміттєзвалищ

Остап Семерак  попросив студентів під час подорожей фотографували нелегальні сміттєзвалища та відправляти на сайт міністерства екології. Ця інформація, за словами Міністра, одразу передаватиметься в роботу і в результаті сміттєзвалища ліквідовуватимуться. 

За словами Семерака, на рівні Мінприроди та Міністерства освіти України ведеться розробка проектів щодо запровадження   «зеленої освіти» в навчальних закладах України, яка б охоплювали різні вікові групи та виконувала  сучасні інформаційно-просвітницькі функції з формування нової генерації українців. 

"У недалекому майбутньому професія еколога в Україні стане не менш популярною за такі професії, як економіст та еколог», - вважає Остап Семерак. 

Як раніше писала «Справжня Варта», Marubeni Corporation запропонувала Харківщині дешеві кредити для будівництва сміттєспалюючих заводів за своєю технологією.

Компанія «Марубені Корпорейшн» /Marubeni Corporation/ працює в Україні майже 20 років. Вона займається імпортом будівельної техніки, проектами цільових енергетичних інвестицій та розвитку інфраструктури.

comments powered by HyperComments