Стипендії студентам підвищили на 18%

Середа, 8 листопада 2017, 16:04
Нові стипендії студенти получатимуть з з 1 листопада
Стипендії студентам підвищили на 18%

Кабінет Міністрів України в рамках програм підвищення соціальних стандартів опрацював та ухвалив рішення про підвищення стипендій – академічних та соціальних – на 18%. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Підвищені стипендії будуть виплачуватися з 1 листопада, - повідомляє «Справжня Варта».

«Ми ретельно працювали над тим, аби підтримати студентство і знайшли рішення. Хочу повідомити гарну звістку студентам. З 1 листопада ми приймаємо рішення – підвищуємо академічні та соціальні стипендії на 18%», - сказав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, цього року в Україні за пропозицією Уряду суттєво підвищено заробітні плати вчителям та працівникам освіти, і наступного року цей процес буде продовжено.

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні відбулося відкриття ІІ Міжнародного конгрессу UZERN, який зібрав на одному майданчику провідних вчених України та світу.

Конгрес дасть можливість молодим науковцям спілкуватися з провідними вченими світу, які мають значні досягнення в галузі фізичних, формальних, соціальних, біологічних та фізичних наук. Він має не тільки стати поштовхом для розвитку харківських вишів, а й сприяти зміцненню іміджу Харкова як наукового центру України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments