Pfizer для багатих: у київській клініці організували підпільну вакцінацію VIP-персон

Едуард Антонов, США  |  П'ятниця, 8 січня 2021, 00:19
У Києві орудують медичні аферисти, очолювані таким собі Романом Гольдманом, який вже давно промишляє «медичними послугами» в Україні і в Ізраїлі.
Pfizer для багатих: у київській клініці організували підпільну вакцінацію VIP-персон

Як стало відомо зі ЗМІ, здебільшого Гольдман працює з українським істеблішментом. Серед його клієнтів – мер Києва Віталій Кличко, мер Львова Андрій Садовий, політики Олесь Довгий, Олександр Грановський, бізнесмени Олександр Мартиненко, Євген Черняк, Аарон Майберг і навіть знамениті учасники «95-кварталу», а також інші шоу-мени, в тому числі і VIP-журналісти.

Гольдман бере дорого: лікування членів сімей української еліти в ізраїльських клініках в рази перевищує реальну вартість.

Деякий час тому Роман Гольдман вирішив стати дистриб'ютором американської вакцини Pfizer в Україні – для своїх VIP-клієнтів. Його найближчий друг зі «Слуг народу» Михайло Радуцький, голова профільного комітету Верховної Ради, люб'язно надав йому «дах» для нелегального ввезення вакцини на територію України.

У клініці «Меділенд» підприємливий ізраїльтянин організував прийом клієнтів і продаж вакцини по €2500-3000. Тоді як вартість вакцини на світовому ринку становить €15. Процедура складається з двох ін'єкцій – з часовим лагом в 21 день. Подейкують, першу ін'єкцію зробив навіть прем'єр-міністр Денис Шмигаль, другу поки не встиг.

Після цього інформація про Романа Гольдмана стала швидко поширюватися серед українських еліт. Цікаво, що Гольдман не є медиком, не має медичної освіти і не представляє медичні установи Ізраїлю.

На фото: одна з контрабандних вакцин, привезена з Ізраїлю, яку Роман Гольдман продає в Україні по €3000 своїм VIP-клієнтам, в той час як вмирають звичайні люди. Кожен флакон вакцини пронумерований. «Завдяки» Роману Гольдману цю вакцину не отримали медики і люди похилого віку в Ізраїлі.

Від редакції. У самому Ізраїлі заперечують контрабанду або якісь таємні поставки для вакцинації українських чиновників. Речниця ізраїльського міністра охорони здоров'я Йоеля (Юлія) Едельштейна в розмові з журналістами BBC News виключила можливість того, що вакцини в Україну ввозили з Ізраїлю.

«Вакцини потребують глибокого заморожування. Неможливо, щоб хтось їх непомітно транспортував», - запевнили у міністерстві.

Там також додали, що наразі не планують починати офіційне розслідування через повідомлення в українській пресі.

Інформацію про можливу підпільну вакцинацію в Україні доручив перевірити СБУ та іншим відомствам Президент Володимир Зеленський.

«Якщо хтось справді додумався таємно та з порушенням закону ввезти вакцину для продажу, реакція має бути максимально жорсткою», - йдеться у заяві Зеленського в Telegram.

Раніше доручення про проведення перевірки інформації щодо підпільної вакцинації дав МВС та МОЗ прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

comments powered by HyperComments