Данілов каже, що в Україні йде шпигунська війна, агентура Росії просто шалена

П'ятниця, 5 лютого 2021, 17:42
Про це Секретар РНБО заявив під час дискусії Київського безпекового форуму «Санкції проти російської пропаганди»
Данілов каже, що в Україні йде шпигунська війна, агентура Росії просто шалена

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов наголошує, що в Україні триває шпигунська війна, а агентурна мережа Російської Федерації на нашій території «просто шалена». Про це він заявив під час онлай-дискусії Київського безпекового форуму «Санкції проти російської пропаганди».

Олексій Данілов зазначив, що рішення щодо про запровадження санкцій проти народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака та телеканалів зі сфери впливу кума Путіна Віктора Медведчука готувалось в атмосфері повної таємності через активну діяльність агентів держави агресора. Він зазначив, що зараз в Україні точиться не лише «гаряча війна» на території Донбасу та  інформаційна, але і шпигунська війна, і «це відчувається щодня, тому що «вони працюють».

«Матеріали готувались у системі певної закритості, щоб не було ніяких несподіванок. Тому що на превеликий жаль… ще з початку 90-х – я вважаю, що ми зробили велику помилку, коли не закрили на вулиці Банковій хрест на хрест КГБ, а перейменували на Службу безпеки України, лишили тих самих працівників. Це дуже і дуже небезпечно. Наслідки ми пожинаємо до цього часу. Агентура Російської Федерації сьогодні на нашій території просто шалена», – зазначив Олексій Данілов.

comments powered by HyperComments