Андрій Єрмак анонсує візити високих іноземних гостей до 30-річчя Незалежності України

Неділя, 14 лютого 2021, 19:27
За словами керівника Офісу Президента, лідери іноземних держав отримали запрошення відвідати Україну до 30-річчя Незалежності – підтвердження візитів уже находять
Андрій Єрмак анонсує візити високих іноземних гостей до 30-річчя Незалежності України

В Офісі Президента України очікують багатьох високих зарубіжних гостей на святкуваннях 30-річчя Незалежності України – підтвердження візитів уже надходять. Про це розповів в ефірі телеканалу «Україна 24» керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, повідомляє «Укрінформ».

«Безумовно, день 24 серпня стане великою подією... Вже сьогодні ми отримуємо підтвердження від великої кількості дуже високих гостей зарубіжних, які приїдуть. Буде велика програма і культурна, і концертна, і урочиста», – зазначив Єрмак і додав, що 30-річний ювілей Незалежності України святкуватиметься не один день, а протягом усього року.

«І святкуватиметься таким чином, щоб трошки відійти від того, що є один день, як раніше – був парад, концерт... Ми маємо кожен день відчути, що ми вже 30 років незалежна, прекрасна країна. Яке завдання було Президентом поставлено всім міністерствам, державним підприємствам, губернаторам: сьогодні ми маємо бачити від кожного з вас, що ви зробили до 30-річчя, що ви зробили за 30 років, що ви привнесли в сучасну історію нашої країни», – розповів очільник Офісу Президента.

Зазначимо, що Президент Володимир Зеленський дав старт великого суспільного діалогу в рамках святкування 30-річчя Незалежності України, який складатиметься з 30 масштабних щотижневих форумів стосовно життєво важливих для країни питань.

comments powered by HyperComments