В окупованій Горлівці підірвали соратника терориста Безлера

Понеділок, 15 лютого 2021, 11:02
У понеділок 15 лютого зранку підірвали місцевого «комбата народної» міліції» Сергія Попова, який мав назвиська «Довгий» і «Дуремар»
В окупованій Горлівці підірвали соратника терориста Безлера

Сьогодні, 15 лютого вранці в тимчасово окупованому місті Горлівці Донецької області підірвали місцевого «комбата народної міліції» Сергія Попова, який у кримінальному світі відомий під назвиськами «Довгий» і «Дуремар». Про це повідомила низка ЗМІ, в тому числі «Острів», «Новости Донбаса» із посиланням на пабліки сепаратистів в соціальних мережах.

Наразі відомо, що невідомі заклали в автомобілі болйовика фугас і привели його в дію в той момент, коли Попов віз доньку до школи. Вибухівка перебувала під сидінням водія. Попов і його донька в наслідок вибуху вижили. Зараз вони перебувають у лікарні.

За даними бойовиків, Попов не отримав серйозних ушкоджень внаслідок вибуху – його стан лікарі оцінюють, як «середньої тяжкості». В той же час повідомляється про множинні осколкові поранення ніг, перелом стегна. У доньки Попова – контузія і шок, інших видимих ушкоджень немає.

Зараз «правоохоронні органи» т.зв. «ДНР» перекрили в’їзд і виїзд із Горлівки – проводиться «відпрацювання території». Є повідомлення, що уже когось схопили і «використовуватимуть доля того, щоб продемонструвати «дії українських спецслужб», які начебто спрямовані на ескалацію конфлікту і зрив перемир’я».

Відомо, що Сергій Попов народився в Горлівці. Піл час окупації Криму він входив до складу т.зв. «Самооборони Криму». Потім він повернувся до рідного міста і входив до близького оточення одного із лідерів т.зв. «ДНР» Ігоря Безлера.

comments powered by HyperComments