Екс-генпрокурор та екс-міністр буде телеведучим

Понеділок, 1 березня 2021, 17:29
Перший випуск телепрограми, яку буде вести Юрій Луценко, анонсований на 11 березня, програма вийде на «5 каналі»
Екс-генпрокурор та екс-міністр буде телеведучим

У четвер, 11 березня 2021 року в ефірі «5 каналу» відбудеться прем’єра телепрограми «Прямим текстом із Юрієм Луценком». Початок програми – о 19:30. На «5 каналі» анонсують, що ця програма виходитиме щотижня.

«Невід'ємним елементом програми є "голос народу" – бліцопитування людей на болючі питання.

Глядач обов'язково почує думки на заявлені теми ефіру не лише ведучого і гостей програми, а й пересічних українців з різних регіонів. Думки людей ми не цензуруємо, а подаємо їхні висловлювання прямим текстом», – йдеться у анонсі нової програми.

Повідомляється, що Луценко разом з гостями робитиме прогнози розвитку подій, аналізуватиме помилок влади, представлятиме альтернативне вирішення проблем України тощо.

Зазначимо, що Юрій Луценко свою політичну кар’єру починав у рядах Соціалістичної партії України Олександра Мороза, брав активну участь у «Помаранчевій революції», підтримав Віктора Ющенка. У 2005 році за квотою Соціалістичної партії України отримав посаду Міністра внутрішніх справ України у Кабміні Юлії Тимошенко. Зберіг посаду і у Кабмінах Юрія Єханурова та Віктора Януковича. У 2006 році був звільнений із посади Міністра внутрішніх справ. У 2007 році знову отримав цю посаду в другому Кабміні Юлії Тимошенко, але уже за квотою блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». Хоча посаду Луценко отримав за квотою політсили Ющенка, він напередодні президентських виборів 2010 року підтримав Юлію Тимошенко. У часи президенства Віктора Януковича був засуджений до ув’язнення. У 2016 – 2019 роках був Генеральним прокурором України.

comments powered by HyperComments