Зеленський щепився від коронавірусу індійською вакциною

Вівторок, 2 березня 2021, 13:38
Вакцину «Covishield» Президент України отримав у військовому госпіталі на Донбасі під час робочої поїздки на Схід України
Зеленський щепився від коронавірусу індійською вакциною

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 2 березня 2021 року вакцинувався проти коронавірусу індійською вакциною «Covishield», яку Україна в кількості 500 тисяч доз придбала у індійського Serum Institute в місті Пуна в останній декаді лютого 2021 року. Про це Глава держави повідомив на своїй сторінці в соцмережі «Twitter».

«Зробив це на передовій з нашими солдатами в якості головнокомандувача. Та сама «Oxford/AstraZeneca» («Covishield») з Індії, яка була доставлена першою в Україну, яку отримали мільйони людей у всьому світі. Вакцина дозволить нам знову жити без обмежень», – написав Володимир Зеленський.

Президент України зробив щеплення у військовому госпіталі на Донбасі. Раніше 2 березня Зеленський розпочав робочу поїздку до зони проведення Операції об’єднаних сил у Луганській області.

Зазначимо, що учора, 1 березня 2021 року від коронавірусної хвороби публічно щепився Міністр охорони здоров’я Максим Степанов і повідомив, що Володимир Зеленський вакцинуватиметься разом із військовими. Міністр зазначив, що його щеплення і вакцинація президента Зеленського стали можливими після внесення змін до Національного плану вакцинації. Глава держави і очільник МОЗ перехворіли на коронавірус у 2020 році.

comments powered by HyperComments